Nieuws

 

Welkom in onze nieuwsrubriek. Hier vindt u de meest recente artikels uit onze newsletter en de laatste nieuwtjes over ons kantoor. Wilt u onze artikels over de verzekeringswereld en de actualiteit ontvangen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en vul uw e-mailadres in.

Volgend jaar profiteren van een belastingvoordeel? Doe aan pensioensparen of langetermijnsparen en stort nog voor het einde van het jaar de maximale premie. Beide formules kan je ook combineren om zo je fiscaal voordeel nog te verhogen!

Lees meer

Brand verwoest woningen én levens. Met deze aandachtspunten vermijd je heel wat ellende en schade.
Hier enkele tips en weetjes.

Lees meer

Het Europees aanrijdingsformulier of ongevallenformulier is een document dat je na een ongeval samen met de tegenpartij(en) invult. Dankzij de gerichte vragen worden de omstandigheden van het ongeval duidelijk en kunnen de verzekeraars snel uitmaken wie verantwoordelijk is. Door het formulier in te vullen kan je kostbare tijd winnen en vermijd je gerechtelijke stappen bij het afhandelen van het ongeval.
Neem dus de tijd om dit rustig en zorgvuldig in te vullen en neem onmiddellijk foto’s van de situatie.

Teken nooit een formulier wanneer je niet akkoord bent met de verklaringen. Ook niet onder druk van de politie.

Lees meer

Elektrische steps, je ziet er tegenwoordig meer en meer in het straatbeeld. Het is niet alleen heel leuk om met een e-step te rijden, de step is ook een stuk toegankelijker dan een fiets. Niet hoog, licht, snel, geen files meer, … Toch zijn wel wat vragen bij het gebruik.
Mag je ermee op de baan rijden?
Wie draagt de kosten bij een ongeluk?
We geven je hieronder duidelijkheid over de meest gestelde vragen.  

Lees meer

Spaargeld is tot 25% minder waard dan 20 jaar geleden , dit is gebleken uit berekeningen van de Nationale Bank. Als je 20 jaar geleden 1000 euro had staan op je spaarrekening is dat ,ondanks de rente vandaag, nu nog maar 750 euro waard.

Dat het spaarboekje bijna niets opbrengt is niks nieuw. Al ruim 6 jaar staat de rente op bijna alle spaarrekeningen in ons land op een schamele 0.11 procent, het verplichte minimum..

Lees meer

Pagina's