Nieuws

Welkom in onze nieuwsrubriek. Hier vindt u de meest recente artikels uit onze newsletter en de laatste nieuwtjes over ons kantoor. Wilt u onze artikels over de verzekeringswereld en de actualiteit ontvangen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en vul uw e-mailadres in.

 

Voor de meeste Belgen is het antwoord negatief. 
Het wettelijk pensioen die je ontvangt van de overheid is een stuk lager dan je laatste loon en zal dus niet volstaan om je levensstijl te behouden.

Het gemiddeld pensioen bedraagt vandaag € 1.100.

Een aanvullend pensioen is een noodzaak! Bovendien stimuleert de fiscus ons en genieten we van aanzienlijke belastingverminderingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen uniek is en zijn eigen dromen en plannen heeft. Er is dus geen unieke oplossing voor iedereen.

Als adviseur helpen we u graag deze dromen te realiseren en dit aanvullend pensioen samen met voor te bereiden. We gebruiken de  fiscale mogelijkheden in functie van jou mogelijkheden.

Nog niet overtuigd? Simuleer hier jouw wettelijk en aanvullend pensioen.

Interesse of bijkomende informatie gewenst?

   050 27 72 42
   info@seguro.be
   contactformulier

 

Lees meer >>

Voor lokale ondernemers zijn het uitdagende tijden. De kans dat uw prospecten uw reclamebord zien op de stoep voor uw zaak of tijdens een plaatselijk festijn is vandaag eerder klein. Hoe vinden nieuwe klanten wél de weg naar uw zaak of website?

Lees meer >>

Laat een fout of nalatigheid als bestuurder-bedrijfsleider uw privévermogen niet in gevaar brengen. Met een verzekering Bestuurdersaansprakelijkheid creëert u alvast extra gemoedsrust.

Lees meer >>

Als zelfstandig ondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk het is om vandaag al aan uw pensioen te denken. Het wettelijk pensioen is vaak niet voldoende om uw levensstandaard te behouden.

Lees meer >>

Uw bestelwagen is een echt werkinstrument. Weet u hoe u de binnenkant degelijk kan inrichten om uw werk gemakkelijker en efficiënter te maken? En hoe u het risico op diefstal van de inhoud beperkt?

Lees meer >>

Pagina's