Nieuws

Welkom in onze nieuwsrubriek. Hier vindt u de meest recente artikels uit onze newsletter en de laatste nieuwtjes over ons kantoor. Wilt u onze artikels over de verzekeringswereld en de actualiteit ontvangen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en vul uw e-mailadres in.

Voorjaarsstormen zijn nooit een pretje, zeker niet als ze je overlast bezorgen. Jammer genoeg kondigt de weerman of –vrouw ze de laatste jaren steeds vaker aan. Hoe beperk je de ravage aan je woning en tuin? En welke verzekering komt tussen bij schade?

Lees meer >>

Heb je een auto-ongeval? Dan krijg je een vergoeding via je autoverzekering. Val je van de trap op het werk? De verzekering van je werkgever verleent tussenkomst. Breekt je zoontje de bril van zijn vriend tijdens het spelen? Dan kan je rekenen op je familiale verzekering. Maar wat als je in je vrije tijd een ongeval hebt en gewond bent?

Lees meer >>

Bij de bouw of verbouwingen van je woning lopen er meerdere mensen op en af met materiaal en wordt er flink gewerkt.
Maar soms kan er ook iets fout gaan of een storm of onweer wacht niet altijd tot de werken af zijn. Wie is aansprakelijk en wie zal dat betalen?
Dit is niet altijd duidelijk en eenvoudig vast te stellen.

Lees meer >>

 

Voor de meeste Belgen is het antwoord negatief. 
Het wettelijk pensioen die je ontvangt van de overheid is een stuk lager dan je laatste loon en zal dus niet volstaan om je levensstijl te behouden.

Het gemiddeld pensioen bedraagt vandaag € 1.100.

Een aanvullend pensioen is een noodzaak! Bovendien stimuleert de fiscus ons en genieten we van aanzienlijke belastingverminderingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen uniek is en zijn eigen dromen en plannen heeft. Er is dus geen unieke oplossing voor iedereen.

Als adviseur helpen we u graag deze dromen te realiseren en dit aanvullend pensioen samen met voor te bereiden. We gebruiken de  fiscale mogelijkheden in functie van jou mogelijkheden.

Nog niet overtuigd? Simuleer hier jouw wettelijk en aanvullend pensioen.

Interesse of bijkomende informatie gewenst?

   050 27 72 42
   info@seguro.be
   contactformulier

 

Lees meer >>

Voor lokale ondernemers zijn het uitdagende tijden. De kans dat uw prospecten uw reclamebord zien op de stoep voor uw zaak of tijdens een plaatselijk festijn is vandaag eerder klein. Hoe vinden nieuwe klanten wél de weg naar uw zaak of website?

Lees meer >>

Pagina's