Seguro Verzekeringen

Dit jaar krijgt ons kantoor een nieuwe "LOOK". Jawel ons kantoor wordt in een nieuw jasje gestoken. Ons binnenkort volgen via FB en Linkedin is de boodschap.
Onze vernieuwde website vertelt je wat we voor u persoonlijk kunnen betekenen, wie we zijn, wat we allemaal kunnen aanbieden.
Vernieuwen, zodat u als klant, prospect, leverancier de informatie die u nodig hebt voortaan sneller en gemakkelijker kan terugvinden.
Van brandverzekering, familiale -en autoverzekering. Maar ook van reis tot rechtsbijstand, van hospitalisatie tot uitvaartverzekering.
Voor de ondernemers is het realiseren van doelen voor iedereen anders. Wij wijzen de ondernemer op de mogelijke risico's en kijken samen hoe deze te voorkomen, te beheersen of te verzekeren.
Ook voor uw pensioen -en vermogensplanning, investeringskredieten en hypothecaire leningen hebben wij een oplossing en werken wij samen met tal van verzekeringsmaatschappijen en vergelijken de leningen bij maar liefst 25 kredietverstrekkers.

In de wereld van verandering staan wij klaar om u te adviseren in de nieuwigheden, o.a.:

- GDPR wetgeving. Hoe moet u zicht beschermen
- Aannemers in de bouw zijn verplicht om hun tienjarige aansprakelijkheid te verzekeren (vanaf 01/07/2018)
- Bestuurdersverzekering (Bent u al bestuurder/zaakvoerder van uw bedrijf verzekering)
- Rechtsbijstand op maat – meer dan ooit nodig
- Dela – uitvaartverzekering (Dit is geen luxe product meer)
- Hospitalisatieverzekering – veel wijzigingen. Wij vergelijken ze.
- POZ lancering (Pensioentoezegging voor zelfstandigen.

Onze belangrijkste boodschap!

Ons Seguro Team is mee met zijn tijd. Online is in deze tijden van verandering belangrijk, maar even belangrijk is dat u nog steeds beroep kan doen op een partner met een gezicht. ☺

Seguro Verzekeringen BVBA

St-Elooisstraat 146
8020 Ruddervoorde

050/27 72 42
Openingsuren:

Maandag - Vrijdag
08:45 - 12:15
13:00 - 17:00

Om een visuele identiteit of ‘branding’ te creëren, moet elke onderneming haar merkimago bepalen. Eén van de voornaamste factoren ...

Lees meer

Thuiswerk is een erg breed begrip. Als een ‘telewerker’ tijdens zijn middagpauze een snijwonde oploopt bij het schillen van een ap...

Lees meer

De grondlegger van het World Wide Web, de Brit Tim Berners-Lee, sprak zich onlangs uit over de desinformatie en gegevensbeschermin...

Lees meer