Seguro by Descheemaecker

Dit jaar krijgt ons kantoor een nieuwe "LOOK". Jawel ons kantoor wordt in een nieuw jasje gestoken. Ons binnenkort volgen via FB en Linkedin is de boodschap.
Onze vernieuwde website vertelt je wat we voor u persoonlijk kunnen betekenen, wie we zijn, wat we allemaal kunnen aanbieden.
Vernieuwen, zodat u als klant, prospect, leverancier de informatie die u nodig hebt voortaan sneller en gemakkelijker kan terugvinden.
Van brandverzekering, familiale -en autoverzekering. Maar ook van reis tot rechtsbijstand, van hospitalisatie tot uitvaartverzekering.
Voor de ondernemers is het realiseren van doelen voor iedereen anders. Wij wijzen de ondernemer op de mogelijke risico's en kijken samen hoe deze te voorkomen, te beheersen of te verzekeren.
Ook voor uw pensioen -en vermogensplanning, investeringskredieten en hypothecaire leningen hebben wij een oplossing en werken wij samen met tal van verzekeringsmaatschappijen en vergelijken de leningen bij maar liefst 25 kredietverstrekkers.

In de wereld van verandering staan wij klaar om u te adviseren in de nieuwigheden, o.a.:

- GDPR wetgeving. Hoe moet u zicht beschermen
- Aannemers in de bouw zijn verplicht om hun tienjarige aansprakelijkheid te verzekeren (vanaf 01/07/2018)
- Bestuurdersverzekering (Bent u al bestuurder/zaakvoerder van uw bedrijf verzekering)
- Rechtsbijstand op maat – meer dan ooit nodig
- Dela – uitvaartverzekering (Dit is geen luxe product meer)
- Hospitalisatieverzekering – veel wijzigingen. Wij vergelijken ze.
- POZ lancering (Pensioentoezegging voor zelfstandigen.

Onze belangrijkste boodschap!

Ons Seguro Team is mee met zijn tijd. Online is in deze tijden van verandering belangrijk, maar even belangrijk is dat u nog steeds beroep kan doen op een partner met een gezicht. ☺

65 % van de Belgen kiest voor het comfort en de flexibiliteit van de wagen om zich te verplaatsen. En toch … 

Lees meer

 Omdat we allemaal op zoek zijn naar een evenwicht tussen werk en privé geven we enkele tips die u kunnen helpen in uw dagelijkse ...

Lees meer