Auto Lease voor particulieren via uw makelaar.

 

Ben je als particulier aan het kijken naar een nieuwe auto? Dan is de kans groot dat je eraan denkt om een auto te kopen.
Maar er zijn nieuwe andere mogelijkheden zodat je niet moet kopen!
Ontdek het hier!  Bekijk ook het online aanbod.
De automarkt is volop aan het veranderen. ‘Private lease’-oplossingen winnen sterk aan populariteit omwille van de handige all-informule.
Maar wat is dat eigenlijk en wat is het verschil?

Private Lease vs. Kopen

Het grootste verschil tussen leasen en kopen is, dat je bij leasing geen eigenaar wordt van het voertuig.

Safe Lease koopt de auto en dekt bijgevolg alle kosten. Daarnaast weet je op voorhand wat de auto je exact op maandelijkse basis gaat kosten, op die manier heb je zekerheid en moet je je nooit zorgen maken over de toekomst. Een vast maandbedrag omvat al je kosten: het gebruik van de wagen, banden, BTW en verkeersbelastingen, onderhoud en herstellingen, bijstand en alle verzekeringen. Als gebruiker betaal je enkel nog de brandstof en je parkeerkosten.

Bij private lease heb je ook geen aankoopinvestering, sterker nog bij Safe Lease heb je zelfs geen instapkost! Je hoeft dus ook geen lening en bijgevolg schulden aan te gaan voor je nieuwe auto. Wens je graag snel te veranderen van auto’s of kan je situatie binnen dit en paar jaar helemaal veranderen? Dan heb je via Safe Lease zekerheid!

Je kiest zelf je merk en type van wagen en je garage!

Waarom Safe Lease goedkoper kan zijn dan kopen?
1. Wij als Safe Lease kunnen een aantrekkelijk leasetarief in rekening brengen.
2. Met Safe Lease ben je volledig en uitgebreid verzekerd via uw makelaar Seguro Verzekeringen!
3.  Het onderhoud, reparaties en schadeherstel van je auto zit namelijk allemaal in je maandelijks bedrag bij een private lease. .
4. Bij aankoop van de wagen betaal je uiteraard BTW en dat voor de totale waarde van de auto. Bij Safe Lease zit de BTW inbegrepen in de maandelijkse kost, maar niet het volledige bedrag. Als leasingnemer betaal je enkel voor het gebruik van de auto, bijgevolg betaal je ook geen BTW op de restwaarde van de auto.
5. Als leasingnemer heb je geen bekommernis over de restwaarde van de auto en loop je niet het risico dat je minder krijgt voor je auto dan je in gedachten had. Als leasemaatschappij hebben wij ervaring in het doorverkopen van auto’s en hebben wij goeie contacten in de auto-industrie. Dat zie je weer terug in je maandelijks bedrag.

Contacteer ons voor informatie of inlichtingen! 050 27 72 42 of info@seguro.be of  https://safelease.be/makelaar/seguro-verzekeringen/